• Digitalt kul

Logitech G är ny sponsor till eSportsm

150223 Digitalt --> Tillbaka

ESPORTSM har under åren aktiverat tiotusentals esport-utövare runt om i Sverige till tävlingar både online och på lokala evenemang vilket gör ESPORTSM till det i särklass mest omfattande esport-projektet i Skandinavien. Säsongen för 2015 startade i januari och under säsongen kommer 600 000 SEK i prispengar att fördelas bland Sveriges bästa spelare i Hearthstone, Counter-Strike:Global Offensive, Dota2, StarCraft II och FIFA15. I dag är vi mycket glada över att presentera Logitech G som ny sponsor för ESPORTSM.

Under säsongen kommer Logitechs produkter både synas och upplevas i samband med ESPORTSM. Logitech kommer bland annat att finnas på plats under DreamHack Summer 2015 där finalerna av ESPORTSM arrangeras på lördag 13 juni.

Vi på Logitech ser ESPORTSM en självklar partner, säger Stian Fosse, marknadschef för Logitech G. Den svenska scenen har historiskt sett varit en viktig del av esportens framväxt och är idag starkare än någonsin med mängder av sjärnor och toppspelare. Att stödja den på hemmaplan är det minsta vi kan göra för att stödja esportens fortsatta tillväxt, fortsätter Stian Fosse.

För att spela på proffsnivå och prestera när det gäller så krävs det gaminghårdvara av högsta klass, säger Michael Fuxborg, projektledare på ESPORTSM.Logitechs gamingprodukter kombinerar bekvämlighet och kvalitet med den mest avancerade teknologin som finns, för att uppfylla några av världens absolut främsta spelares behov. Med stöd från Logitech kommer vi kunna utveckla ESPORTSM och erbjuda ännu bättre turneringar och event för alla spelare, fortsätter Fuxborg.

Digitalt
Örebroguiden