• Nyheter

Kajsa Bergqvist, idrottare, programledare m.m. – kommer till Örebro

150223 Lokalt --> Tillbaka

Den 26 februari kommer Kajsa Bergqvist för att ge sin syn på utveckling, ungdomar m.m. Bakom inbjudan står Lena Baastad (S), Kommunstyrelsens ordförande och Matchning.nu som är ett samarbetsprojekt mellan Örebro kommun, Arbetsförmedlingen och näringslivet och som hjälper ungdomar till arbete och praktik.

Torsdagen den 26 februari kl. 11.45-12.50 i Stora salen på Elite Stora Hotellet kommer Kajsa Bergqvist att delta i ett lunchmöte och där i ett samtal med Stina Storm från City Örebro, prata om sina tankar runt ungdomar, entreprenörskap och framtiden.

På träffen presenterar Lena Baastad Örebro kommuns planer inför 2015. Matchning.nu och Vuxenutbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen visar på resultat och framtidssatsningar

Om Kajsa Bergqvist
Kajsa Bergqvist är en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna, med världsrekord, medaljer av alla valörer samt Bragdmedaljör. Numera är Kajsa också ambassadör för UNICEF och IAAF, sommelier, programledare och kommentator i tv, men inte minst entreprenör och ständig inspiratör i nya spännande projekt.

Om Matchning.nu
Matchning.nu som är ett samarbetsprojekt mellan Örebro kommun, Arbetsförmedlingen och näringslivet och som hjälper ungdomar till arbete och praktik.

Här kan du läsa mer om Matchning.nu >>

Lokalt
Örebroguiden