• Musik

The Fooo Conspiracy gör sin enda Sverigekonsert på Ericsson Globe

150221 Musik --> Tillbaka

Den svenska framgångsmaskinen The Fooo Conspiracy har två slutsålda turnéer i bagaget, en Grammis, en egen bok och ett amerikanskt skivkontrakt på samma bolag som Justin Timberlake. Turnéerna ”The Fooo Experience” och ”VERTIGO” bjöd fansen på spektakulära shower runtom i landet och nu står det klart att alla ”Foooers” kan glädjas åt bandets första konsert på Ericsson Globe den 12 september. Konserten blir bandets största någonsin och dessutom den enda konserten i Sverige för i år.

Biljetterna släpps på lördag den 28 februari kl 10.00.

The Fooo Conspiracy har uppträtt i Ericsson Globe två gånger tidigare, första gången var de support till Justin Bieber på Believe-turnén i april 2013 och senare samma år gjorde de ett bejublat framträdande på Idolfinalen. Två år senare har det äntligen blivit dags för The Fooo Conspiracy att stå som huvudakt på Ericsson Globe-scenen för första gången.

En mix av dans, sång och parkour har blivit bandets signum sedan karriären kickstartade 2013 med spelningar på gator och torg. Nu går bandet spikrakt mot en lysande internationell karriär och gatuspelningarna har ersatts med gig på de stora arenorna.

 Bandet har på kort tid vunnit en enorm fanskara världen över och samtliga singelsläpp har nått förstaplatsen på iTunes. 2013 belönades dessutom The Fooo Conspiracy med en Grammis för Årets Innovatör genom sitt unika involverande av fansen i sociala medier.

Bandets konsert på Annexet i april förra året sålde slut inom loppet av ett par dagar och några månader därefter spelade The Fooo Conspiracy inför mer än 5 000 fans på Skansen i Stockholm. Konserten på Ericsson Globe den 12 september tillägnas fansen som kommer att bjudas på en spektakulär show à la The Fooo Conspiracy.

Datum 12.9 – Ericsson Globe, Stockholm

Biljetter
Biljetterna släpps den 28 februari kl 10.00 och säljs via LiveNation.se / AXS-ombud, AXS.com samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

Musik
Örebroguiden